Irodaszer blog

2019.07.12 14:50

A nyár a szülőknek nem csak a pihenésről és a nyaralás megtervezéséről szól, hanem a tanévkezdésről is. Legyen szó óvodáról, iskoláról vagy középiskoláról, készülni kell szeptemberre. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a vásárlói visszajelzések alapján a legfontosabb iskolaszereket, amikre szükség lehet. Részletekért klikk....

A laminálógép nagyon hasznos segítség lehet otthon. Gondoljon csak bele, hányszor lenne jó tartósan megőrizni egy kincset érő fényképet, megóvni fontos dokumentumokat, vagy segíteni a gyereknek az iskolai kézműves vagy projekt feladatokban. Ha van otthon egy laminálógép, mindezek a helyzetek könnyen megoldhatóvá válnak. De bizonyára felmerül a kérdés, hogy rendben, de melyiket érdemes megvennem, olyan sokféle kapható. Ez a rövid útmutató segít eligazodni az házi használatra szánt laminálógépek kínálatában.

Tudta, hogy az irodai papír veszélyes hulladék?

2017.09.26 11:11

Elsőre abszurdnak tűnhet, de igen!

Ülőmunkának hívjuk azokat a tevékenységeket, amelyeket jellemzően íróasztalnál ülve, számítógép előtt szokás elvégezni. Ez tartalmát tekintve nagyon változatos lehet, az egészen mechanikus, rutinszerű feladatok elvégzésétől a valódi alkotó munkáig.
Ülőmunkát állva

Megtudhatod, hogy miért érdemes egy pillanatra megállnod, mielőtt megnyomod az „Elküld” gombot.

Az e-mailezés hét aranyszabálya