Irodaszer blog

Az irodai ülőmunka hatalmas nyomást gyakorol az egészségünkre, különösen azokra, akik naponta túl sok órát töltenek el egy íróasztal vagy egy számítógép mögött. Fontos, hogy figyeljünk magunkra, és vegyük figyelembe a következő tippeket, hogy biztosítsuk az egészségünket.

Bizonyára, Önnek is okozott már problémát az, hogy gyorsan kellett megvennie egyszerre több dolgot is a vállalkozásához. Számtalan ilyen élethelyzet adódhat a munkahelyén például ha irodáját felújítani vagy berendezését szeretné modernizálni, bővíteni.

A flipchartok sokoldalú eszközök, amelyek akár munkahelyi prezentációkon, oktatási intézményekben, tréningeken vagy konferenciákon is használhatóak. A chartok különösen jól alkalmazhatóak csapatmunkához, mert segítenek a résztvevőknek az ötleteikről beszélni és azokat egyszerűen megosztani egymással. Az elmúlt években több cég és projektvezető vette észre a flipchartok hasznosságát,a jobb prezentációk és egyéb tárgyalások megkönnyítése érdekében. A chartok nagyon gyorsan felállíthatóak és könnyen használható.

A munkahelyi öltözőszekrényeknek több előnyük is van. Mindenekelőtt segítenek megőrizni a munkahelyen a rendezett és tiszta munkakörnyezetet a használatukkal. Lehetővé teszik az emberek számára, hogy diszkrét módon tárolják ruháikat, öltözzenek.A fém öltözőszekrények nagy segítséget nyújtanak a munkavállalóknak és munkaadóknak egyaránt.

Az Alter irodai ellátó üzletünk számos nyomtatópatront kínál az irodáknak. Cikkünkben igyekszünk segíthet nyújtani a megfelelő nyomtatópatron kiválasztásához és a vásárláshoz.

AlterMax
2023.02.27 10:45

Miért van szükség beléptető rendszerekre a munkahelyen és mik az előnyei?

Az Alter irodai ellátó webáruházunk számos megoldást kínál az effektívebb munkavégzéshez. A vállalkozásuk növekedésénél sok cégtulajdonos számára problémát jelent a munkaerő menedzselése, ellenőrzése, ehhez nyújtanak megoldást a beléptető rendszerek, melyek egyre gyakrabban kerülnek alkalmazásra és bevezetésre a munkahelyeken...

AlterMax
2023.02.28 10:36

Az Alter irodai ellátó webáruházunk számos megoldást kínál, melyek segítik a minőségi prezentációt. Az írásvetítők segítenek a modern előadásokban, hiszen képesek bemutatni a képeket, szövegeket és videókat egy nagyobb közönségnek, ami által az előadók könnyedebben szólhatnak az emberekhez.

AlterMax
2022.02.10 10:54

Mit vegyünk föl, mit vigyünk be?

A tél legkellemetlenebb része vitathatatlanul a hideg. Senki sem szeret vastag ruhákba burkolózni, ormótlan téli cipőkbe bújtatni a lábát, különösképpen hogy ezután az irodában viszont garantáltan rámelegszik majd a ruha. És ez még csak a hideg egyik kellemetlen hatása, a szél által sebesre fújt kezekről és kicserepesedett ajkakról még szót sem ejtettünk. Hogyan érdemes hát a legparktikusabban öltözni, hogy a buszmegállóban se fagyoskodjunk, de közben az irodában se érezzük kellemetlenül magunkat? Milyen apróságokat érdemes az íróasztalunkon vagy az irodai szekrényünkben tartanunk, hogy kellemesebbek lehessenek a dolgos hétköznapjaink még ilyen zord időkben is?

2019.07.12 14:50

A nyár a szülőknek nem csak a pihenésről és a nyaralás megtervezéséről szól, hanem a tanévkezdésről is. Legyen szó óvodáról, iskoláról vagy középiskoláról, készülni kell szeptemberre. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a vásárlói visszajelzések alapján a legfontosabb iskolaszereket, amikre szükség lehet. Részletekért klikk....

A laminálógép nagyon hasznos segítség lehet otthon. Gondoljon csak bele, hányszor lenne jó tartósan megőrizni egy kincset érő fényképet, megóvni fontos dokumentumokat, vagy segíteni a gyereknek az iskolai kézműves vagy projekt feladatokban. Ha van otthon egy laminálógép, mindezek a helyzetek könnyen megoldhatóvá válnak. De bizonyára felmerül a kérdés, hogy rendben, de melyiket érdemes megvennem, olyan sokféle kapható. Ez a rövid útmutató segít eligazodni az házi használatra szánt laminálógépek kínálatában.

Tudta, hogy az irodai papír veszélyes hulladék?

2017.09.26 11:11

Elsőre abszurdnak tűnhet, de igen!

Ülőmunkának hívjuk azokat a tevékenységeket, amelyeket jellemzően íróasztalnál ülve, számítógép előtt szokás elvégezni. Ez tartalmát tekintve nagyon változatos lehet, az egészen mechanikus, rutinszerű feladatok elvégzésétől a valódi alkotó munkáig.
Ülőmunkát állva

Megtudhatod, hogy miért érdemes egy pillanatra megállnod, mielőtt megnyomod az „Elküld” gombot.

Az e-mailezés hét aranyszabálya