A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

30 napos visszavásárlási garancia

30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA

Vásároljon gond nélkül!

30 napos visszavásárlási garanciaMegvette, de meggondolta magát? Mást választana? Semmi gond!

Az Alter Irodaszer Webáruház a törvény által előírt 14 nap helyett összesen 30 napot biztosít Önnek a vásárlástól való elállásra. A használatba nem vett terméket gyári csomagolásában, sértetlenül, az eredeti számlával visszahozhatja vagy visszaküldheti.

 


A 30 NAPOS ELÁLLÁS FELTÉTELEI


1. A kiterjesztett visszavásárlás feltétele, hogy a fogyasztó visszajuttatja a terméket sértetlen, hibátlan állapotban összes tartozékával és eredeti csomagolásával együtt, továbbá a vásárlást igazoló eredeti számlát az AlterMax Kft. részére.


2. A 30 napos elállás kizárólag természetes személy vásárlóra vonatkozik.


3. A elállás kizárólag azokra a termékekre vonatkozik, amelyek sértetlen állapotúak, a terméket a vásárló nem használta és a gyári csomagolásukban vannak.


4. A 30 napos elállás nem terjed ki az alábbi termékekre: golyóstollak, tollbetétek, filctollak, más festékanyagot tartalmazó termékek, akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot; higiéniai termékek; emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszerek, ha a felhasználási időből a visszahozatal napjától számítva kevesebb, mint négy hónap van hátra.


5. Nem vonatkozik a 30 napos elállás az alábbi esetekre - és így az AlterMax Kft. jogosult megtagadni ezen termék. visszavételét: az 1. pontban foglalt határidőn túl, és/vagy nem a 2. pontban foglalt vásárló által, és/vagy a 3. pontban foglaltaknak nem megfelelő termék, és/vagy az egyértelműen a vásárlónak, vagy harmadik személynek felróhatóan keletkezett hiba, hiány vagy sérülés, és/vagy a 4. pontban foglalt termék esetében.


6. Az AlterMax Kft. a termék vételárát a termék visszaérkezése után 5 munkanapon belül átutalja a vevő által megjelölt bankszámlára. A kiterjesztett visszavásárlás esetén AlterMax Kft. a szállítási költséget nem téríti vissza.


6. A termék az AlterMax Kft-hez történő eljuttatásának költségei a vásárlót terhelik.


7. A 30 napos elállás nem érinti a vásárlónak a jogszabályok alapján biztosított 14 napos elállási jog


12. A promóció feltételei 2017.08.01-től beérkező rendelésekre visszavonásig érvényesek.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu ujarkereso.hu