Papírvágógépek

Az asztali papírvágógépek hasznos segítőtársak az irodában, iskolában vagy akár otthon is. Segítségükkel könnyedén vághatunk egyenesen, és az sem okozhat gondot, ha több lapot kell azonos méretűre vágni. Papírlapokat, kartonokat, fotókat, és fóliákat is vághatunk nagy pontossággal.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Két alaptípust különböztetünk meg. A görgős és a karos papírvágó gépeket. Mindkét típusnak vannak előnyei. Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy hol és mire szeretnénk használni.

A görgős papírvágógépek általában könnyebbek, kevesebb helyet foglalnak és gyerekek is veszélytelenül használhatják. Ezeknél a készülékeknél egy éles görgőt tolunk végig a vágási felületen. Sok olyan típusuk van, melyekkel hullámos, vagy cikkcakkos vonalat is lehet vágni, de akár perforálni is tudunk vele.

A karos papírvágógépek robusztusabbak, pontosabb munkát végeznek, és azonos kategóriában több lapot lehet velük egyszerre elvágni, mint görgős társaikkal.

Kínálatunkban szerepelnek még kombinált papírvágógépek is, melyek mid karos, mind görgős vágóóval rendelkeznek. Kis irodák, háztartások számára lehet nagyon praktikus a helytakarékos laminálógéppel egybeépített változat.

A5, A4 és A3 méretű papír elvágására alkalmas készülékeket forgalmazunk.